martes, 15 de noviembre de 2011

Dimarts, 15 de novembre

Avui, amb l’Eduard hem creat un entorn moodle per fer pràctiques com a futures mestres. En primer lloc ens ha explicat que és un entorn d’aprenentatge cooperatiu, després hem parlat dels entorns telemàtics cooperatius: l’entorn BSCW i l’entorn synergeia. Nosaltres treballarem amb aquest últim. Un altre tema que hem tocat és l’arquitectura del moodle i l’entorn d’aprenentatge d’aquest.

Després d’aquesta explicació hem obert el moodle que vem crear l’altre dia.
En aquest havíem de realitzar unes activitats: fer un curs per temes, afegir un tema de debat, crear tasques, esdeveniments, etc. Totes aquestes activitat ens serveixen per fer pràctiques i saber utilitzar el programa. Considero que és una eina molt vàlida per treballar atès que és un entorn digital ràpid, efectiu i útil on podem penjar molta informació. Ens ha costat una mica seguir la classe perquè anàvem bastant ràpid i hi ha moltes icones i bastant apartats.
Hauriem de seguir treballant amb aquesta eina perquè l’hauriem de saber utilitzar el millor que poguem com a usuaries i com a futures creadores d’aquest.

1 comentario:

  1. Hola polideta! m´agrada perquè duus es blog súper al día, es veu que per Barcelona te fan "currar", eh?
    Escolta xata, enllaça es meu blog a es teu, és que entre unes i altres, no me teniu enllaçada, i açò vol dir que no me podeu veure!
    Estic malalta!
    Un beso

    ResponderEliminar