martes, 20 de diciembre de 2011

Dimarts, 20 de desembre




Durant aquesta sessió, amb l’Àngels hem treballat la imatge amb moviment: les imatges quan es projecten a una velocitat ràpida és quan veiem el moviment. També hem parlat de l’animació i dels tipus d’animació, formats de la imatge audiovisual, de les joguines amb moviment, del tipus de pla i finalment de com fer un muntatge.

A continuació hem agafat el treball de les imatges vectorials que vam realitzar l’últim dia; maduixa i pera. Hem creat fotogrames de les fruites, i després hem fet una presentació amb el movie maker on les dues fruites en moviment es trobessin.

Tota la classe ha considerat que és una activitat bastant difícil. Crear les imatges en moviment i que aquestes dues es s'ajuntin alhora és bastant complicat. El temps no ha donat per més i durant la pròxima sessió seguirem treballant el mateix.

Hem pogut aprendre moltes coses del Corel Draw, però com és una eina bastant complexa i difícil d’utilitzar necessitem més temps per interioritzar-la i aprendre a composar imatges amb moviment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario