lunes, 23 de enero de 2012

Resum de les quatre sessions amb l’Eduard



Durant aquestes quatre sessions hem treballat:

Els programes Jclic i Jclicautor, creant activitats pels infants com encaixos, relacionar paraula amb imatge, relacionar amb fletxes significat de paraules amb imatges, buscar imatges d’internet relacionades amb la tardor, etc.

Aplicacions d’EVE/A a l’educació infantil, hem buscat aplicacions d’entorns virtuals d’ensenyament aprenentatge; moodle, bloc, portal de recursos, aplicacions virtuals, aplicacions de pissarres digitals, wikis, xarxes socials pels mestres, àlbums de fotos, contes virtuals i podcast en educació infantil.

Les pissarres digitals, vem experimentar amb una que el professor va portar a classe i ens va ensenyar les quatre coses més bàsiques per poder-la utilitzar.

Hem creat un moodle i dins d’aquest hem creat un curs per temes, hem afegit un tema de debat, hem crear tasques i finalment un esdeveniments.

Hem creat i gestionam un bloc. A partir del bloc que nosaltres fèiem les reflexions de l’assignatura hem inserit blocs relacionats amb el nostre, hem etiquetat missatges de bloc i creat un núvol d’etiquetes, hem inserit fotos, vídeos, un rellotge, enllaços externs, Vincular algun RSS educatiu, fer una enquesta sobre els EVE/A i agregar vokis.

I finalment hem utilitzat I treballat el googel apps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario