domingo, 23 de octubre de 2011

Dijous 20 d’octubre


Avui, amb el professor Joan Antón hem fet un debat a partir de tots els articles que ens havíem repartir i treballat per grups a la classe anterior.

Cada grup ha explicat el seu article breument i després s’han fet unes preguntes en relació a cada article. M’ha sorprès que un grup ha demanat si els vídeo jocs podien ser educatius o no. Alguns companys han respost que si i altres que no, i això ha provocat un debat que ha conclòs que segons quins video jocs poden arribar a ser educatius.

Un grup ha obert un debat sobre quina podia ser la motivació per un mestre a l’hora de realitzar cursos de reciclatge informàtic, per tal de poder treure el màxim profit de les eines informàtiques en l’entorn educatiu. Espanya ha fet una forta inversió en la informàtica per treballar a les aules, però si el/la mestre/a no té tècniques ni motivació per transmetre tot això els alumnes no en surten beneficiats. Això, m’ha provocat alguna pregunta: Els mestres realitzen cursos de reciclatge informàtic? Realitzen cursos per entrar a escoles públiques? O per motivació i vocació personal?

Considero que ha estat una classe molt profitosa i seria molt interessant poder llegir algun article dels nostres companys que per manca de temps no s’han pogut explicar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario