sábado, 1 de octubre de 2011

Dijous, 29 de Setembre


Avui a la II sessió amb el professor Joan Antón hem treballat amb el movi maker.

Com la meva companya i jo no havíem fet cap presentació movie maker, ens hem assegut al davant de la classe perquè el professor ens expliques com funcionava.He après a importar imatges des de l’arxiu, a crear títols i crèdits i posar música. Quan tots aquests element els teníem a la pantalla inicial els hem de desplaçar a l’escala inferior, cada element allà on correspon. També he après a atenuar i intensificar la música, a posar efectes i transicions al vídeo. Finalment ho hem guardat com a projecte per poder fer totes les modificacions que volguéssim I com a vídeo, per veure el resultat final.

Mentre anàvem creant el vídeo amb la meva companya ens anaven petits dubtes, com per exemple quan volíem crear títols no podíem posar tot el que volíem i ho havíem de posar amb una imatge jpg i capturar-ho com a imatge, un altre dubte va ser com combinar imatges i música, a més aquesta última ha de quadrar amb la imatge i el text.

Després de realitzar aquesta presentació movie maker vaig pensar si aquesta eina feia anys que existia perquè l’havia sentit mencionar molts cops però no l’havia utilitzat mai.


A partir d’ara hauria de fer més presentacions, per no perdre els petits coneixements que he après i sobretot per anar descobrint petites coses com combinar músiques, imatges, etc…

No hay comentarios:

Publicar un comentario