martes, 18 de octubre de 2011

Dimarts, 4 d’octubre de 2011


Durant aquesta sessió la professora ens ha anat explicant la digitalització de les imatges i els colors d’aquestes. El primer que he après en aquesta sessió és la diferència entre imatge de mapa de punts i imatge vectorial. La primera es defineix matemàticament com una sèrie de punts units per línies en canvi la segona està composada per punts individuals­-píxels- de colors diferents, formant un patró.

Una altra cosa que he après és que la mida en píxels és la que s’utilitza a la pantalla i la mida en cm s’utilitza en la impressió, per tant, el que veiem a la pantalla no és el que sortirà per la impressora.

En relació el tema del color estic molt d’acord que els colors freds donen sensació de frescor, tranquil·litat i relaxació i en canvi els colors càlids donen sensació de calor.

En relació aquest tema m’han anat sorgint diferents preguntes:

-El color no és una qualitat material? Només és la nostra impressió sensorial? Com definim la forma i el contorn dels objectes si és una impressió?

Durant la sessió ens hem saturat perquè hem treballat molta teoria bastant densa i sobretot molt nova I per tant considero que no necessito aprendre més coses sinó interioritzar tots els conceptes nous.



No hay comentarios:

Publicar un comentario